• Δωρεάν αποστολή

ΓΙΑΓΙΑ, ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ πρωτότυπο δώρο για τη γιαγιά

Το βιβλίο «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» είναι ένα μοναδικό δώρο που θα κάνει κάθε γιαγιά να χαρεί. Πρόκειται για ένα άγγραφο βιβλίο όπου μπορεί να καταγράψει τις αναμνήσεις της. Η γιαγιά θα συμπληρώνει το βιβλίο, μόνη της ή με τη δική σας βοήθεια, απαντώντας σε μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων ερωτήσεων. Έτσι, θα δημιουργήσει ένα χρονικό με ανεκτίμητη αξία για όλη την οικογένεια.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το βιβλίο στην ενότητα ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.

-10%
24,93 € με ΦΠΑ
27,70 €
 (21 Κριτικές) 
Ποσότητα

Οι προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις θα βοηθήσουν τη γιαγιά να καταγράψει τις αναμνήσεις της, από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα: Τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρή, πώς ήταν οι γονείς της και οι παππούδες της, ποια ήταν τα αγαπημένα της παιχνίδια, πότε συνάντησε για πρώτη φορά τον παππού, ποια ήταν τα κοινά τους βιώματα, πώς έζησαν τα ιστορικά γεγονότα της εποχής, τι κατά τη γνώμη της έχει αλλάξει σήμερα σε σχέση με τα νιάτα της...

Η συμπλήρωση του βιβλίου θα είναι μια ευχάριστη απασχόληση για την ίδια ενώ θα μείνει ως ένα προσωπικό χρονικό, με ανεκτίμητη αξία για όλη την οικογένεια. Το μέγεθός του (25x30εκ.), το σκληρό εξώφυλλο, το χαρτί μεγάλου βάρους και η προσεγμένη βιβλιοδεσία εξασφαλίζουν τη μεγάλη διάρκεια ζωής του βιβλίου, καθώς και την εύκολη χρήση του τόσο κατά τη γραφή όσο και κατά την ανάγνωση.

Το βιβλίο συμπληρώνεται με πλούσια εικονογράφηση και φωτογραφίες της εποχής που βοηθούν να ζωντανέψουν οι μνήμες. Υπάρχει και χώρος για πρόσθετες φωτογραφίες.

Το «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» είναι ένας όμορφος τρόπος να πούμε στη γιαγιά πόσο πολύ μας ενδιαφέρει η ζωή της· μια δημιουργική απασχόληση για την ίδια κι ένας θησαυρός για όλη την οικογένεια.

Σκληρό εξώφυλλο:132 σελίδες 

20
4493 αντικείμενα

Κριτικες

Αξιολόγηση 

2021-08-05

Υπέροχη ιδέα

Ένα βιβλίο αναμνήσεων είναι μια υπέροχη ιδέα. Το αγόρασα στη γιαγιά μου για τα γενέθλιά της και της άρεσε πολύ. Μόνο που το συμπληρώνει τώρα και μου λέει συνέχεια ότι δεν έχει χρόνο.

Αξιολόγηση 

2021-05-25

Έξοχο!

Το βιβλίο είναι μοναδικό, εξαιρετικό, καταπληκτικό. Ένας θησαυρός ανάμεσα στα δώρα.

Αξιολόγηση 

2021-05-14

30 χρονών εγγονή, 80 χρονών γιαγιά πέρασαν και περνούν στιγμές α

Δεν μπορώ να περιγράψω τη συγκίνηση της γιαγιάς μου όταν καθίσαμε μαζί, εγγονή και γιαγιά, και αρχίσαμε να συμπληρώνουμε το λεύκωμα αυτό! Φτάσαμε στα μισά και τώρα ψάχνει τις φωτογραφίες που θα κολλήσουμε στις άφθονες κενές σελίδες που έχει!!! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από την ανάσυρση των αναμνήσεων της και αυτή την αξιοποίηση ποιοτικού χρόνου που τώρα περνάμε μαζί!!! Με τις ερωτήσεις που έχει το λεύκωμα κατηύθυνε εύκολα τη σκέψη της και δεν περίμενε ούτε η ίδια να θυμάται τόσα!Σας ευχαριστώ γι'αυτές τις στιγμές που χάρη σε αυτό το λεύκωμα περνάω με τη γιαγιά μου!!!

Αξιολόγηση 

2021-04-27

Ευχαριστώ


Το αγόρασα αρχικά για τη μητέρα μου(57 ετών) για να το συμπληρώσει για τον γιο μου(3 ετών). Όταν το ξεφύλλισα όμως, αποφάσισα να γίνω εγωιστής και να ζητήσω από τη γιαγιά μου(84 ετών) να το συμπληρώσει. Νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο δώρο που έχω λάβει ποτέ :). Σας ευχαριστώ για την υπέροχη ιδέα.

Αξιολόγηση 

2021-03-26

Ευχαριστώ

Σας ευχαριστώ πολύ για την express αποστολή, έτσι προλάβαμε να δώσουμε το δώρο το Σαββατοκύριακο και η γιαγιά μαγεύτηκε. Όταν ήταν μικρή η μαμά μου και ο θείος μου, τους έφτιαχνε λευκώματα κάτι στο οποίο έχει ταλέντο. Αυτό το βιβλίο της δίνει ακόμη περισσότερο την ευκαιρία να γράφει και το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως εκπληκτικό όταν συμπληρωθεί όλο το βιβλίο. Και την επόμενη μέρα συνέχισε να αναφέρει το βιβλίο. Τέλειο δώρο για τα 70ά της γενέθλια.

Αξιολόγηση 

2021-03-08

Δώρο γενεθλίων

Η μαμά μου (πέντε φορές γιαγιά) εξακολουθεί να συλλέγει διάφορα έγγραφα, παλιές φωτογραφίες και καρτ ποστάλ. Είναι ένας συλλέκτης. Της έδωσα αυτό το χρονικό για τα γενέθλιά της, και την ενθουσίασε. Άρχισε αμέσως να επιλέγει τι να κολλήσει μέσα και τι να γράψει.

Αξιολόγηση 

2021-02-15

Η γιαγιά ήταν ενθουσιασμένη

Μου αρέσει πολύ το βιβλίο, αλλά φοβήθηκα για λίγο ότι η γιαγιά μας δεν θα θέλει να το συμπληρώσει. Έκανα λάθος, η γιαγιά ήταν πολύ ενθουσιασμένη. Άρχισε αμέσως να σκέφτεται και να θυμάται. Ανυπομονώ πραγματικά να δω τι όμορφο βιβλίο θα δημιουργηθεί τελικά.

Αξιολόγηση 

2021-01-25

Υπέροχη ιδέα και εξαιρετική εκτέλεση

Το βιβλίο-λεύκωμα το βρήκα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δώρο από την οικογένειά μου.
Με άγγιξε. Υπέροχη ιδέα, προσεκτικά φτιαγμένο, αστείο, διακριτικό, έξυπνη εκτέλεση με εικονογραφήσεις και φωτογραφίες.

Αξιολόγηση 

2021-01-11

Χαρά

Η γιαγιά μου χάρηκε τόσο με αυτό το βιβλίο που δάκρυσε και ήδη όταν το ξεφύλλιζε άρχισε να μας απαντά πολλές ερωτήσεις του βιβλίου. Πολύ ωραία ιδέα και υπέροχα φτιαγμένο.

Αξιολόγηση 

2021-01-08

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Τόσο φανταστικο! Πήρα και δεύτερο!

Αξιολόγηση 

2021-01-02

Υπέροχο!

Είναι πραγματικά το τέλειο δώρο για τις γιαγιάδες και τους παππούδες!!! Συγχαρητήρια για την πρωτότυπη ιδέα σας!!! Η δική μας γιαγιά καταχαρηκε και κατασυγκινηθηκε! Επίσης έχω να πω ότι είναι τεράστιο! Έχει άπειρες σελίδες και ερωτήσεις! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Αξιολόγηση 

2020-12-22

Έξοχο!

Το βιβλίο είναι μοναδικό, εξαιρετικό, καταπληκτικό. Ένας θησαυρός ανάμεσα στα δώρα.

Αξιολόγηση 

2020-12-19

Μπράβο σας

Μόλις το παρέλαβα. Είναι πολύ όμορφο βιβλίο, με πολλές ερωτήσεις, μεγάλα κενά και καλύπτει πλήρως τη ζωή του ερωτώμενου. Επίσης η συσκευασία ήταν πολύ προσεγμένη. Εύγε!!

Αξιολόγηση 

2020-12-16

Πρωτότυπο δώρο

Επιτέλους ένα πρωτότυπο δώρο για τη γιαγιά μας. Πραγματικά δεν ήξερα φέτος πια τι να της πάρω. Αυτό θα της αρέσει σίγουρα.

Αξιολόγηση 

2020-12-14

Όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο

Το βιβλίο μου ήρθε ταχυδρομικά σήμερα και είναι πολύ όμορφο!!! Ανυπομονώ να δώσω στη γιαγιά μου ένα τόσο ωραίο δώρο τα Χριστούγεννα, αλλά πάνω απ΄ όλα ανυπομονώ να διαβάσω μετά στο βιβλίο τις αναμνήσεις της γιαγιάς μου! :-)

Αξιολόγηση 

2020-12-07

Πρωτότυπο

Θεωρώ ότι αυτό το χρονικό είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Οι σελίδες είναι καλής ποιότητας και είναι εύκολο να γράφει κανείς πάνω, οι ερωτήσεις είναι προσωπικές και καλά τεκμηριωμένες, το βιβλίο έχει σκληρό και ανθεκτικό εξώφυλλο. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος για πρόσθετες φωτογραφίες. Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο για τη γιαγιά!

Αξιολόγηση 

2020-11-26

Υπέροχη ιδέα!

Παρέλαβα σήμερα το βιβλίο "Γιαγιά μίλα μας για σένα", το οποίο παρήγγειλα χθες από τη σελίδα σας!
Πολύ καλογραμμένο βιβλίο, πρωτότυπη ιδέα, με πολλές και όμορφες ερωτήσεις!
Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την παραγγελία μου , το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους!

Αξιολόγηση 

2020-11-25

Έπαινος

Μου παρέδωσαν το βιβλίο σήμερα το πρωί και πρέπει να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου! Το βιβλίο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου με πολλούς τρόπους. Όχι μόνο είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φανταζόμουν, αλλά έχει επίσης πάρα πολύ χώρο για φωτογραφίες, εικόνες από το παρελθόν και ερωτήσεις που δεν θα μπορούσα να σκεφτώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που το βρήκα!

Αξιολόγηση 

2020-11-09

Αναμνήσεις του παρελθόντος

Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο για τη γιαγιά μου, στην οποία αρέσει πολύ να θυμάται το παρελθόν.
Το έχει μόνο λίγες μέρες τώρα, αλλά το γεμίζει κομμάτι κομμάτι κάθε μέρα και φαίνεται να το απολαμβάνει. Θυμάται ακόμη και πολλές λεπτομέρειες που για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε ξεχάσει. Για εμένα είναι ένα πραγματικά ωραίο δώρο.

Αξιολόγηση 

2020-10-23

Υπέροχη ιδέα

Αυτό το βιβλίο είναι μια υπέροχη ιδέα! Πάντα το απολαμβάνουμε όταν η γιαγιά λέει ιστορίες από τα νιάτα της. Τώρα θα τα γράψει για εμάς και έτσι μπορούμε εμείς να τα διαβάσουμε ξανά και ξανά.

Αξιολόγηση 

2020-10-19

Ωραία έκπληξη και χαρά

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την ιδέα ενός τέτοιου βιβλίου και για την πραγματικά ωραία εκτέλεσή του.
Το δώρο άρεσε πολύ στη γιαγιά μου και μου υποσχέθηκε ότι θα το συμπληρώσει μέχρι τα δικά μου γενέθλια. Ανυπομονώ για αυτό και χαίρομαι που ανυπομονεί και η γιαγιά να αρχίσει να γράφει.

Γράψτε μια κριτική

ΓΙΑΓΙΑ, ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ πρωτότυπο δώρο για τη γιαγιά

Το βιβλίο «Γιαγιά, μίλα μας για σένα» είναι ένα μοναδικό δώρο που θα κάνει κάθε γιαγιά να χαρεί. Πρόκειται για ένα άγγραφο βιβλίο όπου μπορεί να καταγράψει τις αναμνήσεις της. Η γιαγιά θα συμπληρώνει το βιβλίο, μόνη της ή με τη δική σας βοήθεια, απαντώντας σε μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων ερωτήσεων. Έτσι, θα δημιουργήσει ένα χρονικό με ανεκτίμητη αξία για όλη την οικογένεια.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το βιβλίο στην ενότητα ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.

Γράψτε μια κριτική

Το email δεν αποτελεί μέρος της κριτικής, δεν θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο.